Aviso Legal:
De conformidad con lo que dispone la Ley Orgánica 15/1999, del 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (LOPD), le informamos que sus datos personales se incorporarán a ficheros titularidad de SAFRUNAT, S.L. con la finalidad de poder atender adecuadamente sus peticiones de información y elaborar los presupuestos que puedan solicitarnos. Para ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición que contempla la Ley, puede dirigirse mediante carta a Camí de Fornells, 4 (Les Ferreries), Ref. Protección de datos.
CONDICIONES DE ENVÍO Y DEVOLUCIÓN
COM COMPRAR?
Realitzar una compra a ANELA FRUITS és molt senzill. Recordeu que per a qualsevol dubte podrem assessorar-lo en anela@anelafruits.com o telefònicament al 972 46 49 73. 

1.-Selecció de productes: En primer lloc ha de seleccionar el format de caixa que vol segons el nombre d'unitats (24 o 60). 

2.-Dels gustos existents, seleccionar la quantitat que vol de cada gust fins a arribar a les 60 o 24 unitats segons el tipus de caixa que hagi escollit inicialment. Per això ha d’afegir la quantitat desitjada al carro.  Si desitja eliminar qualsevol dels productes de la compra deixi el nombre a "0". També podeu posar directament el nombre d'unitats que vostè desitgi adquirir. L'indicador vermell li assenyalarà si teniu unitats pendents per completar el pack. 
Pot prémer sobre veure article per ampliar la información del producte del seu interés. 

3.-Per a realitzar la compra haurà d'omplir el formulari amb les dades personals i en cas que l'enviament es destini a una adreça diferent de la del domicili habitual ompli també les dades d'enviament. Tots els camps són obligatoris. 


4.-Consultar i acceptar la llei de protecció de dades i les condicions d'enviament i devolució. 

5.-Finalització de comanda la seva compra ha d'haver finalitzat amb èxit, recordi que rebrà un e-mail amb els detalls de la seva compra. En aquesta pàgina podrà també imprimir la seva comanda / s. Esperem que si ha seguit aquests passos no hagi tingut cap problema a l'hora d'efectuar la seva comanda. 

POSTVENDA 
En cas que hi hagi qualsevol incidència, podeu contactar amb nosaltres a través de: 
Atenció al Client 972 46 49 73, o també si ho prefereix pot contactar amb nosaltres a anela@anelafruits.com. 

RECLAMACIONS 
Lamentem que consideri que no hem ofert el servei que esperava, en qualsevol cas, pot plantejar una reclamació a través dels següents mitjans i intentarem donar-li una solució com més aviat millor. 

Per Escrit: 
SAFRUNAT, S.L. Camí de Fornells, 4 17459 Campllong, Girona 
Per telèfon: 
Trucant al número 972 46 49 73 de dilluns a divendres de 8:00 a 14:00 hores. 
Per correu electrònic: anela@anelafruits.com 
Per fax: 972 46 44 26 

DEVOLUCIONS 
Oferir la màxima qualitat i la millor garantia és el nostre compromís amb els nostres clients. Si quan rebi la seva comanda no queda satisfet, té un termini de 48 hores, a comptar de la data de recepció per executar el dret de devolució. 

Devolucions des del domicili d'enviament: 
En cas de devolució, les despeses d'enviament no seran reemborsades. Així mateix, les despeses de recollida seran per compte del client equivalen a l'import de l'enviament que correspongui al tipus de producte adquirit i al destí enviat. 
Per realitzar la devolució, el producte haurà d'estar en el seu embalatge original. Un cop rebuda la mercaderia als nostres magatzems, i prèvia comprovació de l'estat de la mateixa, es procedirà al reintegrament del seu import d'acord amb la modalitat de pagament realitzada pel client. 

En qualsevol cas, s'admetrà la devolució dels productes en mal estat i enviaments erronis, i ANELA FRUITS qui es farà càrrec de les despeses d'enviament sempre que el client comuniqui aquesta circumstància en el termini de 48 hores comptats des de la data de recepció del enviament. 

Per realitzar la seva devolució, envieu-nos un correu electrònic, a través de la següent adreça: anela@anelafruits.com o bé trucant al 972 46 49 73.
El blog Anela
Beneficios de la fruta para la salud
10.07.2019

Amigos de Anela Fruits, la fruta es uno de los alimentos esenciales para seguir una buena dieta y una alimentación equilibrada. Es recomendable consumir fruta como mínimo tres veces al día. Este alimento se puede consumir de muchas formas diferentes: comiendo la fruta del propio árbol o consumiendo fruta ya preparada (lo que conocemos como IV-V gama). De esta manera, no hay ninguna excusa para comer fruta, ya que incluso los menos apasionados de la fruta, pueden encontrar excelentes opciones para incluirla en su dieta.
 
Por ello, nuestro principal objetivo de Anela Fruits "la fruta de cuchara" es incentivar el consumo de productos de fruta al consumidor ofreciendo productos innovadores de cosecha propia para comer de una forma fácil, cómoda, saludable y rápida.
 
 
 
Tenemos una experiencia de más de 45 años en el mundo de la fruta que nos ha permitido poder disponer de plantaciones de manzanos y perales en las comarcas de Girona. Somos productores de fruta y mediante la misma fruta de nuestros árboles, podemos garantizar al consumidor un control absoluto de la trazabilidad del producto y ofrecerle la máxima calidad. Os dejamos con 5 razones para comer Anela Fruits cada día:
 
· Come fruta en cualquier lugar y en cualquier momento. Con las tarrinas de 100g, te garantizamos que estás consumiendo una de las tres piezas de fruta que necesitamos comer al día. Además, te lo puedes llevar al trabajo, a la escuela, de excursión o cuando viajes este verano de vacaciones. 
· Ofrecemos un producto 100% natural, sin azúcares añadidos, ni conservantes, ni aditivos, ni ácido ascórbico, ni zumos concentrados. Nada de nada, solo fruta, solo el sabor de la fruta 100% natural con Anela Fruits. 
· Come fruta sin necesidad de cortarla ni pelarla. Nuestros postres están preparados para ser consumidos de una forma rápida, cómoda, saludable y para todos los públicos. 
· Invierte en salud, consumiendo cada día tres piezas de fruta para garantizar una dieta saludable y equilibrada. Apto para diabéticos y para celíacos. Y también para los niños, cuando comienzan a comer fruta según las pautas de cada pediatra. 
· Para todos los públicos, es una manera de acostumbrarnos a comer más fruta y llevar una dieta más saludable. Apto para diabéticos, celíacos, los niños pequeños cuando comienzan con la fruta, para toda la familia, para la gente mayor... 
 
 
Si os ha servido esta información, dejadnos un comentario y explicando si vosotros coméis fruta tres veces a la semana. ¡Gracias por leernos y hasta la próxima!

Últimas entradas