Aviso Legal:
De conformidad con lo que dispone la Ley Orgánica 15/1999, del 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (LOPD), le informamos que sus datos personales se incorporarán a ficheros titularidad de SAFRUNAT, S.L. con la finalidad de poder atender adecuadamente sus peticiones de información y elaborar los presupuestos que puedan solicitarnos. Para ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición que contempla la Ley, puede dirigirse mediante carta a Camí de Fornells, 4 (Les Ferreries), Ref. Protección de datos.
CONDICIONES DE ENVÍO Y DEVOLUCIÓN
COM COMPRAR?
Realitzar una compra a ANELA FRUITS és molt senzill. Recordeu que per a qualsevol dubte podrem assessorar-lo en anela@anelafruits.com o telefònicament al 972 46 49 73. 

1.-Selecció de productes: En primer lloc ha de seleccionar el format de caixa que vol segons el nombre d'unitats (24 o 60). 

2.-Dels gustos existents, seleccionar la quantitat que vol de cada gust fins a arribar a les 60 o 24 unitats segons el tipus de caixa que hagi escollit inicialment. Per això ha d’afegir la quantitat desitjada al carro.  Si desitja eliminar qualsevol dels productes de la compra deixi el nombre a "0". També podeu posar directament el nombre d'unitats que vostè desitgi adquirir. L'indicador vermell li assenyalarà si teniu unitats pendents per completar el pack. 
Pot prémer sobre veure article per ampliar la información del producte del seu interés. 

3.-Per a realitzar la compra haurà d'omplir el formulari amb les dades personals i en cas que l'enviament es destini a una adreça diferent de la del domicili habitual ompli també les dades d'enviament. Tots els camps són obligatoris. 


4.-Consultar i acceptar la llei de protecció de dades i les condicions d'enviament i devolució. 

5.-Finalització de comanda la seva compra ha d'haver finalitzat amb èxit, recordi que rebrà un e-mail amb els detalls de la seva compra. En aquesta pàgina podrà també imprimir la seva comanda / s. Esperem que si ha seguit aquests passos no hagi tingut cap problema a l'hora d'efectuar la seva comanda. 


POSTVENDA 
En cas que hi hagi qualsevol incidència, podeu contactar amb nosaltres a través de: 
Atenció al Client 972 46 49 73, o també si ho prefereix pot contactar amb nosaltres a anela@anelafruits.com. 

RECLAMACIONS 
Lamentem que consideri que no hem ofert el servei que esperava, en qualsevol cas, pot plantejar una reclamació a través dels següents mitjans i intentarem donar-li una solució com més aviat millor. 

Per Escrit: 
SAFRUNAT, S.L. Camí de Fornells, 4 17459 Campllong, Girona 
Per telèfon: 
Trucant al número 972 46 49 73 de dilluns a divendres de 8:00 a 14:00 hores. 
Per correu electrònic: anela@anelafruits.com 
Per fax: 972 46 44 26 

DEVOLUCIONS 
Oferir la màxima qualitat i la millor garantia és el nostre compromís amb els nostres clients. Si quan rebi la seva comanda no queda satisfet, té un termini de 48 hores, a comptar de la data de recepció per executar el dret de devolució. 

Devolucions des del domicili d'enviament: 
En cas de devolució, les despeses d'enviament no seran reemborsades. Així mateix, les despeses de recollida seran per compte del client equivalen a l'import de l'enviament que correspongui al tipus de producte adquirit i al destí enviat. 
Per realitzar la devolució, el producte haurà d'estar en el seu embalatge original. Un cop rebuda la mercaderia als nostres magatzems, i prèvia comprovació de l'estat de la mateixa, es procedirà al reintegrament del seu import d'acord amb la modalitat de pagament realitzada pel client. 

En qualsevol cas, s'admetrà la devolució dels productes en mal estat i enviaments erronis, i ANELA FRUITS qui es farà càrrec de les despeses d'enviament sempre que el client comuniqui aquesta circumstància en el termini de 48 hores comptats des de la data de recepció del enviament. 

Per realitzar la seva devolució, envieu-nos un correu electrònic, a través de la següent adreça: anela@anelafruits.com o bé trucant al 972 46 49 73.
El blog Anela
Empieza la cosecha en nuestros campos
19.09.2022

En Anela Fruits somos productores de peras y manzanas, y ésta es la fruta que usamos como base de nuestros postres. 

Los manzanos están situados en el Alt Empordà, donde la proximidad del mar y la montaña genera las condiciones óptimas para su producción. En el caso de las plantaciones de peras, al necesitar un entorno más húmero, se encuentran en las comarcas de la Selva y el Gironés, donde el clima ofrece una humedad excelente. 

Pero, ¿cuáles son exactamente nuestras variedades y sus tiempos de cosecha?


Manzanas; Royal Gala y Golden Rosetti
En el caso de las manzanas, contamos con dos variedades; la Royal Gala y la Golden Rosetti. 

La Royal Gala es una manzana roja caracterizada por su dulce sabor y su textura crujiente, la cosecha empieza a principios de agosto hasta finales del mismo mes. 

La Golden Rosetti es una manzana de color amarilla roñosa. Se caracteriza por su sabor dulce y su textura. En este caso, la dejamos en el árbol hasta que la fruta esté bien madura (para que sea lo más dulce posible) y la recogemos durante el mes de septiembre.

 Nuestras variedades de peras
En el caso de las peras, tenemos muchas más variedades. Contamos con la Rocha, Williams, Comice, General Leclerc, Abate Fetel, Conferencia y Casse-Crassane. Todas ellas se caracterizan por su sabor dulce y sus grandes propiedades nutricionales. La cosecha empieza a principios de septiembre y acaba a finales de octubre. 

En Anela Fruits respetamos el medio ambiente y la naturaleza, por lo que hacemos una producción controlado y regamos con el método gota a gota para fomentar el ahorro del agua.

 


Proceso de elaboración de nuestros postres
Una vez hemos recogido toda la fruta de los campos, ¡toca elaborar nuestros postres! Y ¿cuál es el proceso de elaboración para que sea 100% natural?

- El primer paso es limpiar la fruta una vez llega a nuestras instalaciones.
Una vez está limpia, retiramos la piel y las pepitas de la misma. Las trituramos y pasteurizamos instantáneamente.
Durante dicho proceso no se añaden colorantes, azúcares ni conservantes.
Por último, envasamos en tarrinas de 100 gramos para su consumo.

Anela Fruits es una alternativa para comer fruta 100% natural de manera cómoda y saludable.
Recuerda que puedes obtener tus Anela Fruits en tiendas físicas o en nuestra tienda online.

Últimas entradas