Aviso Legal:
De conformidad con lo que dispone la Ley Orgánica 15/1999, del 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (LOPD), le informamos que sus datos personales se incorporarán a ficheros titularidad de SAFRUNAT, S.L. con la finalidad de poder atender adecuadamente sus peticiones de información y elaborar los presupuestos que puedan solicitarnos. Para ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición que contempla la Ley, puede dirigirse mediante carta a Camí de Fornells, 4 (Les Ferreries), Ref. Protección de datos.
CONDICIONES DE ENVÍO Y DEVOLUCIÓN
COM COMPRAR?
Realitzar una compra a ANELA FRUITS és molt senzill. Recordeu que per a qualsevol dubte podrem assessorar-lo en anela@anelafruits.com o telefònicament al 972 46 49 73. 

1.-Selecció de productes: En primer lloc ha de seleccionar el format de caixa que vol segons el nombre d'unitats (24 o 60). 

2.-Dels gustos existents, seleccionar la quantitat que vol de cada gust fins a arribar a les 60 o 24 unitats segons el tipus de caixa que hagi escollit inicialment. Per això ha d’afegir la quantitat desitjada al carro.  Si desitja eliminar qualsevol dels productes de la compra deixi el nombre a "0". També podeu posar directament el nombre d'unitats que vostè desitgi adquirir. L'indicador vermell li assenyalarà si teniu unitats pendents per completar el pack. 
Pot prémer sobre veure article per ampliar la información del producte del seu interés. 

3.-Per a realitzar la compra haurà d'omplir el formulari amb les dades personals i en cas que l'enviament es destini a una adreça diferent de la del domicili habitual ompli també les dades d'enviament. Tots els camps són obligatoris. 


4.-Consultar i acceptar la llei de protecció de dades i les condicions d'enviament i devolució. 

5.-Finalització de comanda la seva compra ha d'haver finalitzat amb èxit, recordi que rebrà un e-mail amb els detalls de la seva compra. En aquesta pàgina podrà també imprimir la seva comanda / s. Esperem que si ha seguit aquests passos no hagi tingut cap problema a l'hora d'efectuar la seva comanda. 


POSTVENDA 
En cas que hi hagi qualsevol incidència, podeu contactar amb nosaltres a través de: 
Atenció al Client 972 46 49 73, o també si ho prefereix pot contactar amb nosaltres a anela@anelafruits.com. 

RECLAMACIONS 
Lamentem que consideri que no hem ofert el servei que esperava, en qualsevol cas, pot plantejar una reclamació a través dels següents mitjans i intentarem donar-li una solució com més aviat millor. 

Per Escrit: 
SAFRUNAT, S.L. Camí de Fornells, 4 17459 Campllong, Girona 
Per telèfon: 
Trucant al número 972 46 49 73 de dilluns a divendres de 8:00 a 14:00 hores. 
Per correu electrònic: anela@anelafruits.com 
Per fax: 972 46 44 26 

DEVOLUCIONS 
Oferir la màxima qualitat i la millor garantia és el nostre compromís amb els nostres clients. Si quan rebi la seva comanda no queda satisfet, té un termini de 48 hores, a comptar de la data de recepció per executar el dret de devolució. 

Devolucions des del domicili d'enviament: 
En cas de devolució, les despeses d'enviament no seran reemborsades. Així mateix, les despeses de recollida seran per compte del client equivalen a l'import de l'enviament que correspongui al tipus de producte adquirit i al destí enviat. 
Per realitzar la devolució, el producte haurà d'estar en el seu embalatge original. Un cop rebuda la mercaderia als nostres magatzems, i prèvia comprovació de l'estat de la mateixa, es procedirà al reintegrament del seu import d'acord amb la modalitat de pagament realitzada pel client. 

En qualsevol cas, s'admetrà la devolució dels productes en mal estat i enviaments erronis, i ANELA FRUITS qui es farà càrrec de les despeses d'enviament sempre que el client comuniqui aquesta circumstància en el termini de 48 hores comptats des de la data de recepció del enviament. 

Per realitzar la seva devolució, envieu-nos un correu electrònic, a través de la següent adreça: anela@anelafruits.com o bé trucant al 972 46 49 73.
El blog Anela
Beneficios y propiedades de la manzana
15.02.2023

La manzana es una de las frutas más versátiles que existen. Se pueden consumir al natural, en postres, en ensaladas, compotas… ¡Hoy te dejamos con algunas de sus propiedades más importantes y los beneficios para nuestra salud!

Propiedades de la manzana
La manzana es rica en fibras, quercetina, ácido málico, catequinas y carotenoides. ¿En qué nos benefician todas sus propiedades?

Previene la diabetes
Las manzanas contienen polifenoles. Estos protegen las células beta del páncreas, las cuales se encargan de la producción de la insulina. Como bien sabemos, la insulina es una hormona que mantiene el equilibrio de la glucosa en sangre, por lo que es de gran importancia para prevenir y tratar la diabetes. 

Además, la manzana es rica en fibras que ayudan a que el azúcar de los alimentos se absorba de forma más lenta. 
Favorece la pérdida de peso
Las manzanas son conocidas por tener muy pocas calorías y ser ricas en fibras y agua. Esto hace que nuestra sensación de saciedad se prolongue más en el tiempo, por lo que es beneficioso para aquellas personas que necesitan perder peso. 

Alivia el dolor de estómago
Como hemos dicho anteriormente, la manzana contiene fibras, principalmente la pectina. Esta fibra alivia el dolor de estómago y la gastritis porque forma un gel que protege el revestimiento del estómago. 

Pero tampoco debemos olvidarnos de las catequinas y los carotenoides, que también poseen propiedades antimicrobianas. 

Manzanas naturales en nuestros postres Anela Fruits
En Anela Fruits usamos como base de nuestros postres manzanas de cosecha propia. Eso nos permite aseguraros que nuestros productos son 100% naturales. No contienen conservantes, colorantes ni azúcares añadidos. (solo contiene el azúcar de la propia fruta )

Podemos decir que nos diferenciamos de otras marcas porque Anla Fruits solo lleva fruta. Ni ácido ascórbico, ni zumos, ni otros….  Por lo tanto, comer Anela es una garantía de comer solo fruta y nada más.

Recuerda que puedes comprar nuestros productos en nuestra página web.

Últimas entradas