Avis LEGAL:
De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem que les seves dades personals seran incorporades a fitxers titularitat de SAFRUNAT, S.L. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació. Per exercitar els drets d'accés , rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Camí de Fornells, 4 (Les Ferreries), 17459 Campllong, Ref. Protecció de dades.
CONDICIONES DE ENVÍO Y DEVOLUCIÓN
COM COMPRAR?
Realitzar una compra a ANELA FRUITS és molt senzill. Recordeu que per a qualsevol dubte podrem assessorar-lo en anela@anelafruits.com o telefònicament al 972 46 49 73. 

1.-Selecció de productes: En primer lloc ha de seleccionar el format de caixa que vol segons el nombre d'unitats (24 o 60). 

2.-Dels gustos existents, seleccionar la quantitat que vol de cada gust fins a arribar a les 60 o 24 unitats segons el tipus de caixa que hagi escollit inicialment. Per això ha d’afegir la quantitat desitjada al carro.  Si desitja eliminar qualsevol dels productes de la compra deixi el nombre a "0". També podeu posar directament el nombre d'unitats que vostè desitgi adquirir. L'indicador vermell li assenyalarà si teniu unitats pendents per completar el pack. 
Pot prémer sobre veure article per ampliar la información del producte del seu interés. 

3.-Per a realitzar la compra haurà d'omplir el formulari amb les dades personals i en cas que l'enviament es destini a una adreça diferent de la del domicili habitual ompli també les dades d'enviament. Tots els camps són obligatoris. 


4.-Consultar i acceptar la llei de protecció de dades i les condicions d'enviament i devolució. 

5.-Finalització de comanda la seva compra ha d'haver finalitzat amb èxit, recordi que rebrà un e-mail amb els detalls de la seva compra. En aquesta pàgina podrà també imprimir la seva comanda / s. Esperem que si ha seguit aquests passos no hagi tingut cap problema a l'hora d'efectuar la seva comanda. 


POSTVENDA 
En cas que hi hagi qualsevol incidència, podeu contactar amb nosaltres a través de: 
Atenció al Client 972 46 49 73, o també si ho prefereix pot contactar amb nosaltres a anela@anelafruits.com. 

RECLAMACIONS 
Lamentem que consideri que no hem ofert el servei que esperava, en qualsevol cas, pot plantejar una reclamació a través dels següents mitjans i intentarem donar-li una solució com més aviat millor. 

Per Escrit: 
SAFRUNAT, S.L. Camí de Fornells, 4 17459 Campllong, Girona 
Per telèfon: 
Trucant al número 972 46 49 73 de dilluns a divendres de 8:00 a 14:00 hores. 
Per correu electrònic: anela@anelafruits.com 
Per fax: 972 46 44 26 

DEVOLUCIONS 
Oferir la màxima qualitat i la millor garantia és el nostre compromís amb els nostres clients. Si quan rebi la seva comanda no queda satisfet, té un termini de 48 hores, a comptar de la data de recepció per executar el dret de devolució. 

Devolucions des del domicili d'enviament: 
En cas de devolució, les despeses d'enviament no seran reemborsades. Així mateix, les despeses de recollida seran per compte del client equivalen a l'import de l'enviament que correspongui al tipus de producte adquirit i al destí enviat. 
Per realitzar la devolució, el producte haurà d'estar en el seu embalatge original. Un cop rebuda la mercaderia als nostres magatzems, i prèvia comprovació de l'estat de la mateixa, es procedirà al reintegrament del seu import d'acord amb la modalitat de pagament realitzada pel client. 

En qualsevol cas, s'admetrà la devolució dels productes en mal estat i enviaments erronis, i ANELA FRUITS qui es farà càrrec de les despeses d'enviament sempre que el client comuniqui aquesta circumstància en el termini de 48 hores comptats des de la data de recepció del enviament. 

Per realitzar la seva devolució, envieu-nos un correu electrònic, a través de la següent adreça: anela@anelafruits.com o bé trucant al 972 46 49 73.
El blog Anela
Plena collita de peres a Anlea Fruits!
22.09.2023

Com bé sabeu, les postres d’Anela Fruits es fan amb pomes i peres de collita pròpia, i durant aquest mes de setembre estem recollint tots els camps de peres. Els nostres camps de peres es divideixen entre les comarques del Gironès i La Selva, situacions perfectes per ser zones humides. Les nostres varietats Abate: aquesta varietat és original de França i es caracteritza per tenir una...

La collita de les pomes Royal Gala ha començat
21.08.2023

Una de les varietats de pomes que tenim als nostres camps és la Royal Gala, que comença a ser recollida a principis d'agost. És un moment molt especial per a nosaltres, ja que és quan veiem que tots els nostres esforços comencen a donar els seus fruits! Els nostres camps de Royal Gala estan situats a l'Escala, un paratge perfecte perquè aquesta varietat sigui la més dolça possible. A més,...

ANELA: La nostra història
24.07.2023

La història d'Anela està marcada per l'amor i la passió. Tot va començar en els anys 60, quan l'Esteve Bosch va ser destinat a Lleida per fer el servei militar amb 21 anys. Ell venia d'una família pagesa de Girona, on el seu pare comerciava amb porcs i la seva mare venia les verdures del seu hort al mercat.

Va ser a Lleida on l'Esteve va conèixer a la Teresa, filla d'un dels fruiticultors...

Tots els sabors Anela Fruits
20.06.2023

Anela Fruits és un postre de fruita elaborat amb productes 100% naturals. Les seves fruites principals i les que s'utilitzen com a base de tots els nostres sabors són les peres i les pomes.

Al tenir els nostres propis camps, tenim un control de traçabilitat absolut; des que es planta fins a la realització del producte final. D'aquesta manera, controlem tots i cadascun dels processos...

La importància de les peres en la nostra dieta
17.05.2023

Menjar fruita i verdura fresca ha de ser la base de tota dieta perquè sigui equilibrada i saludable, però avui volem parlar-vos especialment de les peres i els seus nutrients, propietats i beneficis per a la nostra salut.

Propietats de les peres

Les peres són una fruita deliciosa i saludable que, a més de ser baixa en calories, és rica en nutrients essencials per al nostre organisme. Són...

1 2 3 4 5 6
Últimes entrades